De Recras is online reservering maar vooral ook administratie systeem. Recras is heel specifiek ontwikkeld om de administratieve lasten van de recreatie ondernemers zo laag mogelijk te maken. Dit betekent dat Recras niet alleen een online reservering systeem is (dit is ongeveer 5% van wat Recras te bieden heeft) maar ook personeelsplanning, kassa en een deel van het ontzorgen mbt de veiligheid horen hier bij.

Enige tijd geleden hebben de Sport Institute Europe en Recras de intentie uitgesproken om meer samen op te trekken. Wij krijgen te horen welke functionaliteiten belangrijk zijn binnen Recras mbt veiligheid, en wij kunnen dit meenemen in onze planningen.

Wat is Recras?

Recras is het online reservering en administratie systeem welke gedurende de afgelopen 8 jaar ontwikkeld. Met de meer dan 100 leden hebben wij de afgelopen jaren Recras geperfectioneerd voor de complete outdoorbranche.

Waarom Recras?

De afgelopen jaren zijn er meerdere reserveringssystemen op de markt gekomen. Recras is echter het totaal pakket, waarbij het online reserveren “slechts” 5 a 10% van het totaal is. Binnen recras is het mogelijk om je totale bedrijf in te voeren.

Enkele belangrijke onderdelen van Recras zijn:

Voor alle boekingen
Recras kun je gebruiken voor alle boekingen, juist bij de gecompliceerde boekingen, houd je met Recras het overzicht.

Personeelsplanning
Er wordt altijd berekend hoeveel personeel er nodig is op basis van de bezoekersaantallen en ook wordt er met de kwalificaties rekening gehouden

Kassa weergave
In de kassa staat overzichtelijk welke groepen wanneer komen en vanuit daar kun je evt extra horeca invoeren

Offertes
Binnen recras kun je zelf pdf’s templates uploaden, mailtjes invoeren en zodoende je hele werkwijze van eerste aanvraag tot eindfactuur verwerken

Automatische mails
Klanten, personeel en externe leveranciers kunnen automatisch gemaild worden door recras.

Financiën:
Recras heeft een waterdicht factureringssysteem en dmv de UBL facturen is dit makkelijk te koppelen met de boekhouding

Hoe vraag ik een presentatie aan:
Een online presentatie kun je online regelen via: https://recras.nl/contact/ , deze pagina is gekoppeld aan de agenda van Recras.

Nieuwe leden van de SIE krijgen de eerste twee jaar een korting van 25%.

Als extra informatie mbt de veiligheids mogelijkheden binnen Recras, is er een extra PDF geplaatst.